dinsdag 25 september 2007

Headset

Met de HBH-610 breidt Sony Ericsson haar assortiment van draadloze headsets uit. Deze headset ondersteunt bluetooth 2.0, de laatste standaard. De HBH-610 is de eerste headset van Sony Ericsson met DSP (Digital Signal Processing). Al eerder introduceerden Jabra en Plantronics headsets met deze technologie. Bij deze technologie filtert de headset het achtergrondgeluid er digitaal uit, zodat het enige wat hopelijk voor uw gesprekspartner overblijft uw stem is.
De headset kent een automatische volumeregeling. Zodra u een luidruchtige omgeving binnenloopt, past de headset binnen een seconde het volume aan. U kunt het gesprek duidelijk horen, ondanks het achtergrondlawaai. Volgens Sony Ericsson is deze headset nog beter te gebruiken met pda's en computers, door een nieuwe vorm van digitale signaalverwerking.

HBH-610 draadloze headset van Sony Ericsson
De stijlvolle headset is licht van gewicht en comfortabel mee te nemen. De spreektijd is maximaal 6,5 uur en de headset staat tot 13 dagen standby. Via Style-Up covers kunt u de headset een ander kleurtje geven. Vanaf september is de headset beschikbaar, tegen een adviesprijs van €89.

Geen opmerkingen: